Clubnieuws

Nederlandse clubs in actie: de mooiste Europese duels van deze week

Vandaag om 16:00  Na een drukke en boeiende speelronde maakt de Eredivisie midweeks weer even plaats voor Europees voetbal. De groepsfase van de Champions League begint deze week aan de derde speelronde. De volgende duels garanderen je twee avonden vol voetbalspektakel.  meer »

Clasie, Dessers en meer: de tops en flops van Eredivisie-speelronde 9

Vandaag om 13:00  Speelronde nummer negen in de Eredivisie leverde wederom de nodige discussiepunten op. Goals, VAR-momenten en grote fouten wisselden elkaar in rap tempo af. De volgende hoofdrolspelers kunnen terugkijken op een mislukt, of juist een uitstekend weekend. meer »

Deze ploegen m�eten winnen in de Champions League deze week

Vandaag om 12:10  Speelronde drie van de groepsfase in de Champions League staat op het punt van beginnen. Voor sommige ploegen is dit het moment van de waarheid. We geven je hier vijf clubs die moeten winnen om hun Champions League-avontuur te redden. Denk jij dat één van deze ploegen gaat winnen? Je kunt er geld mee verdienen als je kiest voor online gokken. meer »

Samenvatting Gelderse derby: NEC - Vitesse (0-1)

Vandaag om 11:00  Na vier seizoenen afwezigheid keert de Gelderse derby dit jaar terug in de Eredivisie. Het eerste duel in Nijmegen is met 0-1 gewonnen door Vitesse, dat de wedstrijd daarna zakelijk uitspeelde. Bekijk hier de hoogtepunten van de clash tussen twee rivalen.  meer »