Bedankt Business Angels ! CAMERA'S ACTIEF

Bedankt Business Angels ! CAMERA'S ACTIEF

10 maart 2021 10:00


.

Bedankt Business Angels !
Dribbelen,passen, zich vrij lopen, scoren,  verdedigen...onze jongeren kunnen het als de beste. Niet per toeval beloonde Voetbal Vlaanderen onze club met een drie sterren label.
Al die voetbalelementen krijgt onze jeugd echter zo maar niet onder de knie. Maar zijn het resultaat van een zeer doorgedreven training onder leiding van gediplomeerde trainers. Trainers die zich ook constant moeten bijscholen om mee te zijn met de modernste technieken in het voetbal.
Zo beschikken wij sinds kort als enige club in de streek over een interactief trainingssysteem. Dank zij de steun van de Business Angels- een groep ouders met een sportief hart voor de jeugdopleiding van de club-werden Smart Goals aangekocht. Dit zijn 6 voetbalframes die draadloos met elkaar communiceren en met licht aangeven door welk poortje er moet gerend, gedribbeld, gepassed of gescoord worden. Wordt dit gedaan door één van de Smart
Goals waarvan het licht brandt , dooft dit onmiddelijk en gaat een ander branden. Zo worden steeds nieuwe situaties gecreëerd wat de speler dwingt om goed om zich heen te kijken en snel te anticiperen op de nieuw ontstane situatie. 
Een trainingssysteem ( kan gebruikt worden van de allerkleinsten tot de P1) dat zeker aansluit bij de moderne leefwereld van de jeugd en hun heel wat meer zal motiveren dan het saai rond kegeltjes lopen. Waardoor hun niveau dat nog zal verbeteren. 
En dit allemaal door de steun van de Business Angels. Als club alleen is het onmogelijk om zo'n systeem aan te schaffen. Bedankt Business Angels voor jullie steun aan de jeugd  van KFC Rhodienne De Hoek.

Het aangekondigde camerasysteem (ook een initiatief van de Business Angels) heeft door organisatorische problemen allerhande heel wat vertraging opgelopen; Maar deze problemen lijken nu ook van de baan. Binnenkort zien we de eerste masten rond het veld  staan.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!